<h2>EUROΣΥΝΑΨΙΣ</h2><p>Νευρολογικές παθήσεις - Ψυχολογική στήριξη...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.katsarosevangelos.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>EUROΣΥΝΑΨΙΣ</h2><p>Νευρολογικές παθήσεις - Ψυχολογική στήριξη...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.katsarosevangelos.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Βιογραφικό ψυχολόγου - θεραπευτή

 

Ευάγγελος Κατσαρός
Ψυχολόγος


Λέγομαι Δημήτρης Κατσαρός, έχω γεννηθεί στο Χολαργό τον Ιούνιο του 1984 και ζω στην Αθήνα. Σπούδασα ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, από όπου αποφοίτησα το 2010. Έλαβα εκπαίδευση στον Οργανισμό Παιδείας και Θεραπείας στην Ομαδική ανάλυση (H.o.p.e in G.a.) από όπου αποφοίτησα το 2015.

Στη διάρκεια της θητείας μου ασχολήθηκα ενεργά ως ψυχολόγος στη γραμμή sos υποστήριξης του Πολεμικού Ναυτικού. Υπήρξα για ένα χρόνο εθελοντής στο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης και ψυχολογικής υποστήριξης "Συνύπαρξη" παρέχοντας συνεδρίες στήριξης. 
 
Σήμερα ιδιωτεύω ως  Ψυχολόγος-θεραπευτής σε εφήβους και ενήλικες, είτε ατομικά, είτε σε ομάδες. Είμαι  συνεργάτης της εταιρίας Eurosynapsis, η οποία παρέχει υπηρεσίες νευρολογίας και ψυχολογίας, και συνεργάτης ψυχολόγος στο διαδικτυακό τόπο "boro.gr". 

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο άνθρωπος ως άτομο και ως έννοια και πολλές φορές θεωρώ ότι δεν πρόκειται για εργασία αλλά για μια παράξενη και όμορφη αναζήτηση.  Πιστεύω πως η ζωή του ανθρώπου έχει αρκετές λεπτομέρειες που η κάθε μια ξεχωριστά δεν δίνει ακριβή ή πλήρη εικόνα του (ανθρώπου), όμως αρκετές ή όλες μαζί διαμορφώνουν τον τρόπο που υφίσταται σήμερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:
10 Σεπτεμβρίου 2012 – Παρόν: Ψυχοθεραπεία ψυχοδυναμικού τύπου. Ομαδική ανάλυση (ψυχοδυναμική θεραπεία ομάδας). Παρατηρητής σε ομάδα αυτογνωσίας ψυχοδυναμικής προσέγγισης του S. Freud προσαρμοσμένη σε  ομαδικά δυναμικά από μεταγενέστερους. (Moreno, Foulkes, Nitsun κ.α.)

 



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Ιατρείο ΕUROSYNAPSIS 1 – Αθήνα 

Σκαλίδη 6 (Κατεχάκη) Αθήναι, τηλ. 2106983940 κινητό. +306939406043

e-mail: katsaros0d@gmail.com